A minyonok és Gru családi háza - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A minyonok és Gru családi háza

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75583
Kor:8-99
Megjelenés éve:2024.05.01.
Alkatrészszám:868
Minions and Gru's Family Mansion
36055 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Keltsd életre a vidám minyonos filmeket a játék házikót és lombházat rejtő LEGO® Gru 4. A minyonok és Gru családi háza (75583) szettel!

Ez a megépíthető, 8+ éves gyerekeknek készült, minyonfilmes játék olyan részletekkel van tele, amelyek biztosan örömöt szereznek a Gru filmek rajongóinak!

Gru ikonikus háza olyan jól ismert filmes elemeket rejt, mint a piros kanapé, a kandalló, a rakéta stílusú hálószoba, a minyonok laboratóriuma, tele kütyükkel és olyan forgó elemekkel, mint a mosdó és a sütitartó doboz.

A ház mellett található a lányok élénk színű lombháza, amelynek étkezőjétől kötélcsúszda indul a lenti bulihelyszín felé (ahol bongókat is találsz!), alatta pedig egy díszes rejtekhely vár virágokkal, játékokkal és gyertyákkal.

A szetthez 6 minifigura (Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes, Baby) és 3 nagy, megépíthető játék minyonfigura (Mel, Jerry, Tim) tartozik.

Rengeteg vidám felfedeznivalót rejt ez a házikós szett, a sok figurának és kiegészítőnek köszönhetően pedig, ez a klassz játék tökéletes minyonos ajándék lesz a gyermekeknek.

Gru háza önmagában 27 cm magas, 21 cm széles és 11 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok