A Jóbarátok lakásai - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A Jóbarátok lakásai

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható
Cikkszám:10292
Kor:18-99
Megjelenés éve:2021.06.01.
Alkatrészszám:2048
The Friends Apartments
59900 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Doboza enyhén sérült! (képen látható)

Ha Jóbarátok rajongó vagy, akkor a kedvenc TV sorozatod legújabb LEGO® modelljével otthon érezheted magad. A szett falai között rengeteg, ma már klasszikusnak mondható történet játszódott. Most pedig újra átélheted a kedvenceidet ezzel a LEGO A Jóbarátok lakásai (10292) építőkészlettel. Élvezd az építést, miközben valósághűen újraalkotod a lakásokat!Ezután fedezd fel a részleteket, amelyek olyan népszerű epizódokra utalnak, mint Monica hálaadásnapi pulykája, Chandler és Joey hátradönthető székei, a csibe és a kacsa, Phoebe babaháza és még sok minden más.

7 minifigura
Az egész csapatot, és még Janice-t is megtalálod, mindannyian eredeti ruhákban: például Rachel a klasszikus, skót kockás szoknyájában, Joey pedig Chandler ruháiban van. A részletgazdag LEGO Jóbarátok készlet fantasztikusan mutat kiállítva.

Meglepetésekkel teli projekt
Ez a Jóbarátok TV műsor témájú LEGO készlet az építőkészletek gyűjteményének része, amelyek olyan felnőtteknek készültek, akik értékelik a remek kialakításokat. Emellett nagyszerű ajándék mindazoknak, akik örömmel gyűjtik a Jóbarátok emléktárgyakat.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok