A jégkastély - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A jégkastély

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható
Cikkszám:43197
Kor:14-99
Megjelenés éve:2021.08.01
Alkatrészszám:1709
The Ice Castle
85990 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A nagyobb gyermekek és felnőttek egyaránt szívesen építik meg ezt a hihetetlen LEGO® ǀ Disney A jégkastély (43197) játékkészletet, amiben egy kihívást jelentő építés vár, telis-tele részletesen kidolgozott kapcsolatokkal a filmhez, egy kisebb Arendelle kastélyt is építésre vár, de találsz itt nyomtatott építési útmutatót és digitális Instructions PLUS appot is.

Egy kivételes Jégvarázs építési élmény
A filmek rajongói azonnal felismerik a kastélyt az íves, kétoldalas lépcsőről, ami felvezet a trónterembe, a csillogó jégszökőkúthoz, az erkélyre és a többi szoba felé. Az építők órákat tölthetnek el, amíg mindent felfedeznek, miközben összeállítják a kastélyt és játszanak vele, vagy elhelyezik azt egy vitrinben.

Figyelemre méltó modell
Ez a kihívást jelentő modell, ami felállítva lenyűgözően magas, órákra leköti rajongóit. Megtalálod itt Disney Annáját, Elsa 2 változatát, koronázási öltözékében és jellegzetes ruházatában, valamint Kristoff és Olaf, továbbá LEGO hógolyhó figuráit is. Ez a több mint 1700 elemből álló szett igazi ünnepi ajándék, ami vonzó az ifjú és idősebb Disney Jégvarázs rajongók számára egyaránt.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok