A Gyűrűk Ura™ Völgyzugoly - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A Gyűrűk Ura™ Völgyzugoly

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható
Cikkszám:10316
Kor:18-99
Megjelenés éve:2023.03.05.
Alkatrészszám:6167
Rivendell
212220 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Fedezd fel Középfölde™ világát

Utazz Völgyzugoly™-ba ezzel a gyűjthető LEGO® A GYŰRŰK URA™ VÖLGYZUGOLY (10316) készlettel! A szett a Középfölde™ völgy alapján készült, ahol a híres küldetés kezdetét vette. Ez a lenyűgöző, 6167 elemből álló, felnőtteknek szánt projekt telis-tele van olyan részletekkel, amiket a filmrajongók imádni fognak.

Keltsd életre az ikonikus jeleneteket!
Az építőkészletet lombok díszítik, ami olyan érzetet kelt, mintha a Völgyzugoly™ erdő mélyén lennél. A szett emellett olyan varázslatos részleteket tartalmaz, mint a tünde kovácsműhely, Elrond zsúfolt dolgozószobája, a Kettétört Narsil Kard™, valamint festmények és szobrok Középfölde™ történelméből. A szett 15 minifigurát tartalmaz, köztük olyan legendás karakterekkel, mint Frodó™, Samu™, Zsákos Bilbó™, Boromir™, Gimli™, Aragorn™, Legolas és Szürke Gandalf™, amikkel életre keltheted kedvenc jeleneteidet. A minifiguráknak levehető lábaik vannak, így az asztal köré ültetheted őket, hogy újraalkosd az ikonikus Elrond tanácsa™ jelenetet.

A készlet 39 cm magas, 72 cm széles és 50 cm mély, amit 3 részre szedhetsz szét: a torony, a gyűrűtanács és a folyóval és híddal kiegészített pavilon

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok