A gízai nagy piramis - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A gízai nagy piramis

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:21058
Kor:18-99
Megjelenés éve:2022.06.01.
Alkatrészszám:1476
The Great Pyramid of Giza
49900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

Utazz vissza képzeletben az i. e. 26. századba, és éld át az ősi világ hét csodájának egyikét ezzel a LEGO® Architecture A gízai nagy piramis modellel (21058). Építsd meg a nagy piramis gyönyörűen részletezett, keresztmetszeti modelljét, amiben megtalálod a fő alagutakat és a kamrákat, valamint a rendszert, amit valószínűleg a hatalmas sziklák mozgatásához használtak a piramis megépítése során. Képzeld el, hogyan nézhetett ki a Nílus-menti terület az ősi időkben, amit 2 kis piramissal, 2 halotti templommal, szfinx szobrokkal, egy obeliszkkel és sok mással alkothatsz meg.

Kreatív szórakozás
Az átlátható útmutató végigvezet a DIY építési kalandon, emellett az alkotásodat egy második modellel is összeillesztheted (külön kapható), így egy teljes piramisformát kaphatsz.

Különleges ajándék
Ez a kockákból épült gyűjtői darab a LEGO Architecture készletek része olyan felnőtteknek, akik imádják a kreatív időtöltést. Csodálatos meglepetés lehet saját magadnak, vagy bámulatos ajándék az építészeti műértőknek, a történelemrajongóknak vagy az utazás szerelmeseinek.

Ezt láttad már?
close
Ok