A farkas erődítmény - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A farkas erődítmény

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:21261
Kor:8-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:312
The Wolf Stronghold
12100 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Ezzel a LEGO® Minecraft A farkas erődítmény (21261) kalandos játékszettel minden vágya teljesül azoknak a gyermekeknek, akik szenvedélyesen szeretik az akciókat, a kalandos játékszetteket, a játék erődöket és a Minecraft® szereplőket.

Minecraft® farkasos játék.

Ez a Minecraft farkas ajándék a 8+ éves gyerekeknek egy gyakorlatias, videójáték alapú, felfedező-hős figurát rejtő játékszett, amely kreatív építést és csatákat kínál.

A gyerekek a farkasszelídítőnek építenek egy bázist, amelynek bejárata felett egy nagy farkasfej van, majd azzal szórakoznak, hogy a barátságos és mérges arckifejezéseket váltogatják.

Bent egy barkácsasztal, egy kohó, egy üllő és most először a LEGO Minecraft szettekben, egy kovácsasztal található. A kellékeket tartalmazó ládában egy alvilágérc rudat találsz, amelyből a gyerekek kardot készíthetnek, emellett édes bogyókat és csontokat is rejt, amelyekkel meg lehet szelídíteni a vad farkast.

A kinti erdős részen egy fa, egy szikla, egy gomba és egy édesbogyós bokor található. 2 Minecraftjáték csontváz járja az erdőt: egyiknek elvarázsolt íja, a másiknak íja, nyílvesszője és gyémánt sisakja van.

A digitális szórakozás érdekében az építők használhatják az intuitív LEGO Builder appot.

Az összerakható építőjáték részét képező Farkas erődítmény 11 cm magas, 16 cm széles és 12 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok