A bajnokok küzdőtere - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A bajnokok küzdőtere

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71818
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:659
Tournament Battle Arena
15890 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A részletgazdag A bajnokok küzdőtere (71818) szettel a 7+ éves fiúk és lányok eljátszhatják a NINJAGO® Sárkányok birodalma 2. évadának drámai végső leszámolását.

A nindzsacsatákkal teli játékszett rengeteg interaktív tulajdonága hosszú órákon át tartó játékidőt nyújt a gyermekeknek. Majd egy igazán csodálatos kiállítható modell lesz a polcon vagy az éjjeliszekrényen.

Ez a LEGO® NINJAGO szett 2 mozgó platformot tartalmaz, így a gyerekek egy nindzsa és egy gonosztevő közt vívott, izgalmas csatákat játszhatnak el. A szett része egy hatalmas dob, amelyet lelökhetnek az állványról, hogy a küzdőtérre guruljon, és egy lépcső, amely egy kar meghúzásával összecsukódik, így a bármelyik figura a földre gurulhat.

Ez a megépíthető, gyerekeknek készült nindzsajáték 6 NINJAGO minifigurát tartalmaz. A bajnoki páncélt viselő, még soha nem látott rövid katanakiegészítőkkel felfegyverzett Kai és Sora nindzsák küzdenek meg egy sor gonosztevővel: Cinder, egy farkas álarcos harcos, valamint Gonosz Jay ésTox, akikkel csak ebben a szettben találkozhataz.

A bajnokok küzdőtere kalandjáték 659 elemből áll, 17 cm magas, 30 cm széles és 12 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok