3 az 1-ben családi ház - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

3 az 1-ben családi ház

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:10994
Kor:3-99
Megjelenés éve:2023.06.01.
Alkatrészszám:218
3in1 Family House
49488 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Üdvözlünk titeket a LEGO® DUPLO® Városi kalandok 3 az 1-ben családi házban (10994), ahol a gyerekekre a tanulás mókás világa vár! A valósághű részletekkel teli ház segítségével a 3 éves vagy nagyobb gyerekek és szüleik játék közben értékes családi pillanatokat élhetnek át együtt. A 7 figurával a szülők is nagyszerűen fognak szórakozni, miközben társas készségeket tanítanak gyerekeiknek, a kicsik pedig felfedezhetik az önkifejezést.

Gyerekeknek, akik imádják a játék házakat
Ez a játék ház rengeteg sokszínű, iskoláskor előtti tanulási lehetőséget rejt. A gyerekek eljátszhatják a lefekvési rutint, köztük a fogmosást és az esti meseolvasást is, miközben bebújnak a paplan alá az emeletes ágyban, ahol a csillaglámpa világító elemével otthonos hangulatot teremthetnek. Emellett megismerkedhetnek az egészséges ételekkel a konyhában, vagy paradicsomot és répát szedhetnek a kertben. A garázsban pedig egy megépíthető, „Told és Indul” elektromos autó vár rájuk, amit napelemekkel „tölthetnek fel”, így igazán eseménydús játék vár rájuk.

Igazán kreatív építés
A házat 3 módon is megépíthetitek, így sosem lesz unalmas a játék. A gyerekek építhetnek egy nagy, 3 emeletes házat, egy magas épületet vagy 2 kisebb lakóházat, amiket egy kert köt össze.

A fő modell 36 cm magas, 35 cm széles és 21 cm mély, a „Told és Indul” autó pedig 8 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok