21. sorozat - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

21. sorozat

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:71029
Kor:5-99
Megjelenés éve:2021.01.01
Alkatrészszám:8
Minifigure, Series 21 (Complete Random Set of 1 Minifigure)
1690 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A gyermekekre izgalmas játéklehetőségek várnak bármelyik LEGO® készletben ezekkel a szórakoztató, kis méretű LEGO Minifigurák 21. sorozat (71029) játékokkal. Ez az új, 2021 januárjában megjelenő sorozat tartalmazza az exkluzív LEGO figurák és szereplők széles kínálatát, amiket összegyűjthetsz és kiállíthatsz, de akár izgalmas, új irányokba is terelheted velük a játékot.

Fantáziadús szereplők sorozata
A gyermekek és a felnőtt rajongók egyaránt üdvözölhetik a szereplők új, limitált kiadású sorozatát, amiben megtalálják a Kentaurharcost, a Hajótöröttet, a Mopszlijelmezes fiút, a Méhészt, a Katicabogárlányt, a Hegedűs kölyköt, a Földönkívülit, az Űrrendőrségi fiút, az Ókori harcost, a Repülőgépes lányt, a Kabaréénekest és az Evezős szörföst.

Meglepő és szórakoztató
A kidolgozott, részletgazdag minifigurák lezárt, „titokzatos“ csomagban érkeznek, egy vagy több kiegészítőelemmel és egy gyűjtői tájékoztatóval, így nagyszerű kis ajándék lehet, amivel bárki arcára mosolyt csalhatsz.

  • Még több LEGO® játékfigura és szereplő! Vágj bele a végtelen játékba ezekkel a klassz LEGO Minifigurák 21. sorozat (71029) csomagokkal! Szórakoztató meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.
  • Mit rejt a csomag? 1 darabot a 12 egyedi, megépíthető szereplő közül, valamint egy vagy több kiegészítőt és egy gyűjtői tájékoztatót. Nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik LEGO® gyűjteménynek, ami új játékokra fog inspirálni.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok